Ma 2020. június 02. kedd, Kármen és Anita napja van.

2017.július 28.-án a Társadalmi szerepvállalás erősítése Nyírteleken EFOP-1.3.5-2016 -00356 pályázatunk lehetőséget biztosított számunkra, hogy a tavalyi fantasztikusan sikerült Családi napot megismételjük. A rendezvénynek a Görögszálláson található Gyerekház udvara adott otthont. Korán megkezdtük az előkészületeket a délután 13.00-kor kezdődő napra. A sátrak felállítása és berendezése, a hangtechnika beállítása nagy odafigyelést igényel. A kezdés előtt már gyülekeztek a családok a kapunál, így aki a leggyorsabb volt, már szinte azonnal meg is kaphatta a csillámtetkóját, ami természetesen itt sem maradhatott el. A lányok körömlakkozhattak, hajat fonhattak. A kisebb fiúk-lányok az őket váró ugrálóvárból szinte ki sem akartak jönni, annyira örültek a lehetőségnek. Töltött káposztás ebéddel készültünk a családok részére, ami után desszertként linzert fogyaszthattak, a hűsítő víz pedig egész nap rendelkezésükre állt.

Karamyan Karina – akit az X-Faktor válogatókról ismerhetnek legtöbben – interaktív foglalkozást tartott, és pár dallal is készült a jelenlévőknek.

Nagy izgatottság vette kezdetét 15.00 magasságában, hiszen a megjelentek alig várták, hogy megérkezzen a meghívott sztárvendég, Gáspár Laci. Pici szusszanás után már a színpadon is volt, és tovább fokozta a jó hangulatot. Sok ismert számot énekelt a közönségnek, akik vele együtt énekeltek a fellépés végéig. Mielőtt tovább mentek volna a következő fellépésének helyszínére, lehetőséget kapott mindenki a közös fotó készítésére és autogram kérésére.

Mind a két rendezvényünkön sikerült hűtött dinnyékkel kínálni a vendégeket.

 

A következő évben is hasonlóan színvonalas rendezvény lebonyolítását tervezzük Görögszálláson, mert tapasztalataink szerint ez a fajta kikapcsolódás még jobban összekovácsolja az ott élő közösséget.